info@stichtingtriplec.nl

06 - 29 44 81 70

Dickens Festijn Schiedam - december 2021


Gaan we het doen of gaan we het niet doen? Na lang denken, verzinnen, wikken en wegen, overleggen over het hoe en wat in deze barre corona tijden hebben we een besluit genomen. Het blijven lastige tijden maar wij denken graag in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden dus we gaan ervoor ...

We nemen de gok en gaan een start maken om het Dickens festijn 2021 te organiseren onder voorbehoud van de Gemeentelijke vergunningen en de dan geldende corona / RIVM maatregelingen.

Voor, door en met Schiedammers willen we er op zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 weer een mooi feestje van maken. Een oergezellig feest om Schiedam Centrum nog leuker en mooier te maken. De bedoeling is om de historische Dam, de Vlaardingerstraat en een stukje Lange Haven tot de Vismarkt om te toveren in een gezellige kerstsfeer in de Dickensstijl.

De kracht van Stichting Triple C is om de verbinding te zoeken met allerlei partijen. Samen met vrijwilligers, figuranten en acteurs, zangkoren, senioren & junioren, zorginstellingen, marktkooplui, winkeliers, ondernemers en uiteraard bezoekers van alle leeftijden.

Stichting Triple C wil benadrukken dat het Festijn alleen door kan gaan als wij de benodigde gemeentelijke vergunningen krijgen en de RIVM- en de corona veiligheids regels het toelaten. Stichting Triple C is niet aansprakelijk of verantwoordelijk als het Festijn niet door kan gaan.


Save the Date


Zaterdag 18 december en zondag 19 december 2021 van 11:00uur tot 18:00 uur.

Ben jij erbij?Inspiratie opdoen?

Inspiratie op doen of alvast in de Dickens stemming komen? Klik hier om Dickens 2019 in Schiedam te bekijken. Of bekijk onze foto-album.


Help mee


Schenk een donatie om het Dickens Festijn in Schiedam nog leuker te maken. Omdat wij afhankelijk zijn van donaties, subsidie en fondsen kan ook jij het verschil maken door een kleine donatie te schenken waardoor wij nog meer leuke acts e.d. kunnen inhuren. Klik op de knop en doneer een bedrag naar eigen keuze. Samen staan we sterk. Alvast ontzettend bedankt voor jouw bijdrage


Hou voor het laatste nieuws ook onze facebookpagina in de gatenFiguranten en vrijwilligers

Help jij ook mee om van het Dickens Festijn in Schiedam een grandioos feest te maken? Schrijf je dan in als vrijwilliger en/of figurant.


Kerstmarkt

De kerstmarkt vindt dit jaar plaats op de Vlaardingerstraat en een gedeelte van de Lange Haven / Vismarkt in het Centrum van Schiedam van 11.00 uur tot 18.00 uur. De historische Dam zal een toneelstraat worden.

Wil jij ook een kraam huren om kerst gerelateerde producten te verkopen? Inschrijven kan uitsluitend voor 2 dagen. De kraam is 4 meter lang en voorzien van een dakje dus genoeg ruimte voor jullie leuke producten.

Prijzen gelden voor 2 dagen:
Plaats met kraam van 4 meter € 100,- | Grondplaats € 70,- | Stroom € 15,-

Ook hebben we dit jaar een beperkt aantal plaatsen voor goede doelen en enthousiaste hobbyisten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op of je hiervoor in aanmerking komt. Kraam van 2 meter voor € 50,- incl. stroom voor 2 dagen.

Weet je iemand die geïnteresseerd is of vindt je het zelf leuk om deel te nemen,schrijf je dan in voor 15 november a.s.Sponsoren gezocht

Draag je het Dickens Festijn ook een warm hart toe? Help mee! Alleen door samenwerking, jullie financiële ondersteuning of sponsoring in natura kunnen wij als non-profit stichting het Dickens Festijn organiseren.

Doe mee en help om het Dickens Festijn op zaterdag 18 en zondag 19 december nog leuker en gezelliger te maken. Laten we er met elkaar een mooi festijn van maken en trots zijn op onze historische stad.

Ben, ken of weet je iemand die mee wil doen? Zeg, roep en mail het voort!Sponsor mogelijkheden:


Dolle Dwaze Dickens bon voor € 50,-

Wil je jouw bedrijf in de spotlight zetten tijdens het Dickens Festijn? Je kunt voor je bedrijf, dienst of product naar keus een leuke actie verzinnen, bijvoorbeeld een korting, 2e consumptie gratis, een kortingscode voor je webshop, organiseren van een proefles/kennismakingsbijeenkomst of je eigen evenement/stichting promoten. Wij maken daar een Dolle Dwaze Dickens bon van, die in een boekje komt te staan
Voor en tijdens het Dickens Festijn verspreiden wij minimaal 5.000 setjes bonnenboekjes onder het publiek waar jouw actie deel van uitmaakt. Bezoekers kunnen met deze bon (gedurende de periode die je zelf bepaalt - deze kan dus ook nog in januari geldig zijn) langskomen bij jouw winkel of bedrijf om gebruik te maken van de actie/korting die je zelf hebt verzonnen. Tekst en logo dient voor 1 november 2021 aangeleverd te zijn i.v.m. het drukwerk en verspreiding.

Sponsoring: Dickens vriend € 100,-

      Online Marketing: vermelding met logo op onze site & acties op onze social mediakanalen.

Sponsoring: Dikke Dickens vriend - bedrag naar keus vanaf € 150,-

   Online Marketing: vermelding met logo op onze site & acties op onze social mediakanalen.

  Vermelding in ons programmaboekje (dat aan de bezoekers wordt uitgereikt).

Sponsoring in natura of bedrag naar eigen keuze

Je kunt ook sponsoren in een bedrag naar eigen keuze maar ook in natura. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van oefenruimte, hand- en spandiensten, het beschikbaar stellen of maken van kleding. Je kunt prijsjes en/of cadeaubonnen van jouw winkel/bedrijf of dienst ter beschikking stellen. Deze kunnen we gebruiken voor de diverse wedstrijden die we gaan organiseren voor jong en oud maar ook om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Je ontvangt hiervoor, indien gewenst een vermelding in de partner carrousel op onze website.

Marktkraam en/of Grondplaats voor de Dickens Kerstmarkt

De kerstmarkt vindt dit jaar plaats op de Vlaardingerstraat en een gedeelte van de Lange Haven - Vismarkt in het Centrum van Schiedam van 11.00 uur tot 18.00 uur. De historische Dam zal een toneelstraat worden. Wil jij ook een kraam van 4 meter huren om kerst gerelateerde producten te verkopen? Heb je een winkel/onderneming in het centrum dan kan je uiteraard ook een kraam huren om het Dickens publiek kennis te laten maken met jouw aanbod op de kerstmarkt. Inschrijven kan uitsluitend voor 2 dagen. Tip: huur samen met een bekende een kraam, ieder 2 meter en ieder de helft van de kosten ;-) (Triple C bemiddeld hier niet in)

Prijzen gelden voor 2 dagen: Kraam van 4 meter € 100,- | Grondplaats € 70,- | Stroom € 15,-

- Ook hebben we dit jaar een beperkt aantal plaatsen voor goede doelen en enthousiaste hobbyisten, hier gelden andere prijzen voor. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. Kraam van 2 meter voor € 50,- incl. stroom uitsluitend voor 2 dagen.

    Je kan van meerdere opties gebruik maken. (B.v. een marktkraam en een bon).


Wist je dat ....

Wij naast het organiseren van evenementen om mensen met elkaar te verbinden en te inspireren ook nog diverse andere diensten aanbieden. Op het gebied van zorg hebben wij inmiddels een ruim aanbod. Door onze ervaringen op zowel werk als op persoonlijk vlak, onze achterban en netwerk hebben wij inmiddels al veel Schiedammers kunnen ondersteunen.

Wat kunnen we voor jou doen? We zijn er voor jong en oud. Neem gerust een kijkje op onze site op de pagina zorg. Lees verder ..


Help mee en geef een donatie om het Dickens Festijn nog leuker te maken.