Molen Festijn Schiedam 2020

De Schiedamse molenroute in een gezellige historische sfeer in, om en op de molens. Met molenaars, oude ambachten, figuranten & acteurs in klederdracht, live muziek & zangkoren, kooplui & marktkramen met leuke producten, activiteiten en nog veel meer …

Het festijn is gratis toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden. Ben jij er bij op zaterdag 9 mei?

Kijk hier voor meer informatie

Hart voor de Zorg

Medio oktober 2020 (voorheen Valentijntje voor de Zorg)
Met deze avond bieden we een platform voor jong & oud in de breedste zin van het woord. Samen laten we zien wat er allemaal mogelijk is rondom mantelzorg, palliatieve zorg, terminale zorg en einde leven.
Kortom: deze waardevolle avond vol informatie, steun en gezelligheid mag je niet missen. Binnenkort meer informatie.

Dickens Festijn Schiedam 2020

SAVE THE DATE:

Zaterdag 19 en zondag 20 december 2020 Dickens Festijn Schiedam

Evenementen die hebben plaats gevonden:

Zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 heeft Dickens Festijn Schiedam plaats gevonden.

Samen met vrijwilligers, bewoners, ondernemers, diverse fondsen en de gemeente is dit festijn georganiseerd. Bekijk hier de foto’s

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het historisch stadscentrum van Schiedam. De Dam en Vlaardingerstraat worden omgetoverd in een gezellige kerstsfeer in een decor van ambachten, straattoneel, figuranten, zangkoren en kooplui in de Dickensstijl. Was jij er ook bij?

Foto Gallerij

Bekijk de foto’s van: Een Valentijntje voor de Zorg op woensdag 13 februari 2019.

Afgelopen evenementen:

Klik voor meer informatie

Bij Monuta Schiedam is op 13 februari 2019 – op de vooravond van Valentijnsdag – de informatiebijeenkomst ‘Valentijntje voor de Zorg’ gehouden over mantelzorg, palliatieve zorg, terminale zorg en ‘einde leven’. Deelname was gratis. De avond was een initiatief van Monuta Schiedam, VPTZ, Minters, Hospice de Margriet en Stichting Triple C.

“De aftrap van Stichting Triple C met het event Valentijntje voor de Zorg was een succes. De avond bij Monuta werd goed bezocht door mantelzorgers en geïnteresseerden vanuit het netwerk. De bezoekers kregen een compliment op maat van het complimentenmeisje, konden workshops stoelyoga door Yoia, klankschalen van Muzikind en Kleurige Zaken volgen en veel informatie en inspiratie opdoen bij informatiestandjes van De haaknaald voor Kika, Hospice de Margriet, Inloophuis de boei, VPTZ, Bij Mij Assierraden, Jacques Tange, Stichting 4 sweet social, Ontruimingsdeal, Ambulancewens, Mantelzorgkalender, Claessens verzekeringen, Monuta en Levensverhalen van Voor Elkaar. Het toneelstuk Ontmanteld van Eckstein Maakwerk trok een volle zaal en de avond werd opgeluisterd met gitaarmuziek van Istvan. Stichting Triple C kijkt terug op een avond die naar meer smaakt en die klopt bij haar doel: het ontzorgen van de mantelzorger en einde leven uit de taboesfeer halen”, zo kijkt Marijn Poel (voorzitter Stichting Triple C) tevreden terug op het vanavond gehouden evenement.

Onder de deelnemers werden prijzen verloot en wie een evaluatie formulier invulde ontving het mantelzorg boek “Met 70 over de snelweg” van Yvonne Prins. Het boek werd aangeboden door Triple C en Scriptum.

Persbericht van De Schiedammer Online

Onderstaand een aantal prijswinnaars van het Valentijntje voor de Zorg:

Suggesties

Heb jij een leuk idee, een suggestie of wil je meer weten over een onderwerp, neem contact met ons op.