info@stichtingtriplec.nl of   06 - 29 44 81 70

Over ons en wat we doen.

Wie we zijn en wat we doen

Wie zijn wij

Triple C- Care, Cure & Culture is een stichting in Schiedam die eind 2018 is opgericht en is een collectief van maatschappelijk betrokken ondernemende personen die een verschil willen maken in de zorg, welzijn en cultuur.

Nuchtere no-nonsens personen met een Schiedamse/Rotterdamse mentaliteit (niet lullen maar poetsen) die ervaring, expertise en de snelheid hebben om vraagstukken uit de maatschappij deskundig op te pakken.

Wij organiseren en faciliteren projecten, evenementen, workshops en lezingen en bieden diverse projecten op maat aan, om mensen met elkaar te verbinden, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te inspireren.

Triple C is een vrijwilligers platform voor jong & oud dat maatschappelijke uitdagingen op een creatieve manier aanpakt. Wij zijn ervan overtuigd dat dit kan bijdragen aan een sterke gemeenschap voor jong en oud.

Het vrijwillige bestuur van de stichting bestaat uit:
Marijn Poel, Anette Kooij & Jenneke van den Berg.

Actieve vrijwilligers:
Therese de Veld, Diaan Roozen, Irene Romein, Belinda Tange, Ernst van Velzen.

Stagiair: Tom in 2021/2022

Van links naar rechts: Marijn Poel, Anette Kooij en Jenneke van den Berg.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stichting Triple C Stichting Triple C verzorgt projecten, diensten en ondersteuning op maat. We denken graag mee en werken samen om Schiedammers te ondersteunen. Wij maken graag mooie verbindingen tussen bestaande partijen, diensten en organisaties.

Meedenken en uitwerken van nieuwe en bestaande initatieven.

Eenzaamheidbestrijding.

Ondersteunen (kwetsbare) Schiedammers daar waar nodig is.

Projecten armoedebestrijding en ondersteuning schuldhulpverlening.

Ondersteunen (kwetsbare) Schiedammers daar waar nodig is.

Om de mogelijkheden persoonlijk of telefonisch te bespreken, een datum in te plannen of informatie aan te vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ken je iemand of wil jezelf gebruik maken van ons aanbod? Twijfel dan niet en laat het ons weten. Wij zijn er voor jong en oud.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn trots dat we met ingang van december 2021 een erkend leerbedrijf zijn. Tom (20 jaar) komt stage bij ons lopen, hij volgt de opleiding Wentink Event Academy in Rotterdam. Een driejarige mbo-opleiding die studenten opleid tot allround evenementorganisatoren.

Wij hopen veel van elkaar te kunnen leren. Welkom Tom!