Welzijn

Wij geloven in de kracht van samen. Door samen activiteiten te ondernemen kan het gevoel van welzijn toenemen.

Welzijn is een gevoel van welbevinden, door sommigen ook wel beschreven als geluk. Met welzijn wordt bedoeld dat het zowel lichamelijk, als geestelijk als sociaal goed met een persoon gaat.

Dit jaar hebben wij onder andere het brei- en haakproject opgezet om zo samen met en door Schiedammers iets voor evenementen maken die plaats vinden in onze stad.

Brei- en haak project voor Dickens en Molen Festijn.

Bedankt

Vind je het leuk om te haken of breien? Wij zijn op zoek naar mensen die ons op vrijwillige basis willen helpen met maken van omslagdoeken. Deze gaan we gebruiken voor het Dickens Festijn en het Molen Festijn in Schiedam.
Het is fijn als de omslagdoeken in een 3-hoek worden gemaakt maar elke creatie is van harte welkom. Ook kleur en afwerking mag op eigen creatieve manier worden gemaakt.
Hoe leuk is het als straks een figurant of acteur gekleed gaat met de door jou gemaakte omslagdoek? Dus heb je nog wol en leuke idee├źn in de kast liggen; ga aan de slag.
Voor vragen, het uitwisselen van patronen en foto's van gemaakte creaties kunnen we Facebook gebruiken of neem per mail contact met ons op.

Deze oproep is beeindigd, wij hebben inmiddels genoeg prachtige creaties ontvangen.