Erkend leerbedrijf

Wij zijn trots dat we met ingang van december 2021 een erkend leerbedrijf zijn. Tom (20 jaar) komt stage bij ons lopen, hij volgt de opleiding Wentink Event Academy in Rotterdam. Een driejarige mbo-opleiding die studenten opleid tot allround evenementorganisatoren.

Wij hopen veel van elkaar te kunnen leren. Welkom Tom!

Kerst in Schiedam 2021

Werk in uitvoering

In samenwerking met PKN Grote Kerk Schiedam en SCHIE TV maken wij het programma Kerst in Schiedam.

Een gevarieerd Schiedams tv programma over het kerstverhaal in de huidige tijd. Dit programma wil op een laagdrempelige manier laten zien hoe kerst in Schiedam eruitziet en wat PKN Grote Kerk Schiedam nog meer doet naast vieringen op zondag.

De rode draad zijn de elementen uit het kerstverhaal, vertaald naar en vertelt in hedendaagse thema’s, in het hier en nu. Hierbij speelt ook ‘de Schiedammer’ een rol.

Het programma bestaat uit allerlei items, zowel binnen als buiten de kerk gefilmd, en gecombineerd met muziek. We maken mooie verbindingen met o.a. Het Babyhuis, Vrienden van Kinderboerderij 't Hoefblad, Stichting voor klein en groot, Vluchtelingenwerk en nog veel meer.

Het programma wordt op 1e en 2e kerstdag herhaald uitgezonden via SCHIE TV en zal blijvend te zien zijn via de site van PKN Grote Kerk Schiedam. Ook zal de uitzending via deze site te zien zijn op de pagina projecten.